Gatal badan mcm ekzema

Klau bdn gatal naik biji biji boleh ke nk letak bedak sejuk dngn garam? Respon jap . Dh seminggu mcm ni.. Bca bnyk org ckp bersalin nnti bru ok. Tpi klau letak bedak sejuk n garam tu bahaya x untuk bby? Sya berkerja ,xtahan klau gatal rasa nk mndi je. Tpi xboleh lahh mlm bru boleh mndinya#firstmom #seriusnanya

1 Trả lời

cuba calamine lotion. tapi saya tak pasti boleh beli di farmasi atau tak. saya pergi check dengan doc, dapat dari situ.