Keputihan 12w

Klau ada keputihan yg berketul kejap colour putih kejap kuning n on off, nk g kk kna tunggu appoinment atau boleh trus pg je? Klau pg kena bgtau ape dkt kaunter? Just letak buku pink or wht? Xtahan dh sebulan on off. Kdng gatal wktu mlm.

1 Trả lời

Appointment u bila?

12mo trước

oo yaka? xpa lah tunggu appoinment jelah. xtahan klau gatal wktu malam tpi bukan hri hri. smlm gatal sngt saya cuci dngn air garam 2kli bru boleh tdur. pg ni pun cuci dngn air garam ok sikit. btw tq