Hi..I nak tanya sekarang nak daftar KKM kena ambil appointment online ke atau terus boleh pergi KKM

KkM procedures

6 Các câu trả lời

Klu sya dulu buat online , bila pergi KK, dia kata kena pi kk lagi satu sbb Alamat rumah awak bwh kk satu lagi walupun klinik kk tu mcm 10 minit je dri rumah 😂, then pi KK yg kedua x de online, jdi kena walkin jaa. Klu Tanya saya better call dulu kk yg terdekat. Confirmkan bole buka Buku pink kt kk tu tak😊

cuba awak call dulu. sebab ada klinik yg kena buat appointment dulu. ada klinik yg boleh walkin terus ja. mcm tempat sy boleh walkin terus ja

biasanya sekarang boleh walk in je..maybe ikut KK kalau yg kena buat online appointment

Klu area klanh valley boleh buat appt online, kt qmed. Pendaftaran baru ibu hamil

Saya call klinik saja ritu. Nnt klinik akan call bagi date.

Tempat saya kena buat appt online.