Loya teruk masa mengandung Help me and suggest me what todo

Kkdang sanggup berlapar sbb tak lalu makn dan akan muntah teruk. Help me up mommies 😭😭😭

2 Các câu trả lời

boleh beritahu doctor yg awak loya terok. doctor akan bagi ubat . mcm saya haritu ,mmg xlalu mkn & asyik muntah smpai kluar muntah yg pahit2 tu. 😅 saya mkn ubat mual yg doctor bagi,baru ada rsa bertenaga. mkn vitamin yg doctor bagi pun xmuntah.

kena test sendiri apa yg sesuai dgn diri awak. cuba buah buah dgn air jus/yogurt/susu camtu