Alhamdulillah

Kita yg mrancang tpi ALLAH menentukan smua nya.... No 3 cemergency caeser.... Ank no1 n 2 normal... Yg ni Sbb jantong bby dh lemah... Lmbt bukak cm.... ALLAH... Sakit sangat.. Anak no 3...bongsu nmpk nya... Sbb trauma kena caeser...lahir 26 dec jam 3.57pg...berat 3.03kg..

Alhamdulillah
56 Các câu trả lời

Tahniah. Semoga baby dan ibunya sihat selalu 😊 Selamat berpantang 😉

Tahniah sis, selamat berpantang. Alhamdullilah janji ibu dan baby selamat.

Hehe...sy ni 3kali dh czer,ad satu pluang lg nk branak...blm ikat😁😁

5y trước

Alhamdulillah... Semoga cepat sembuh ye sis.. 🥰

Alhamdulillah dh selamat melahirkan..tahniah dan selamat berpantang

Alhamdulillah sis...tahniah mommy Selamat berpantang yee mommy

Tahniah, 3 3 czer ke? Saya baru 1 ni pon dah trauma 😅😅😅

5y trước

Bertabah la, kita hanya merancang

Alhmdulillahh.. Tahniah sis.. Smoga baby & mommy sihat..

Tahniah Dan selamat berpantang..Comey baby❤️❤️

Taniah sis ..selamat berpantang ...comel jari dia ..

Alhamdulillah.. Tahniah sis.. Selamat berpantang..