Benjolan pada dubur

Hi...kita dpt gmbr ni dr google image.. Kes dia hampir sama mcm ni juga. Anak kita gegirl Mcm ada benjolan kat tgh2 spt dlm gmbr.. Ada sesiapa yg pernah ada kes mcm ni x?? Boleh sembuh sendiri x? #firstmom #firstbaby #pleasehelp

Benjolan pada dubur
1 Trả lời

Maaf takde pengalaman sis. Umur anak sis berapa? Ada checkup dengan doktor tak?

2y trước

Kesiannya anak 😢Saya rasa lebih baik sis bawak anak jumpa doktor. Semoga dipermudahkan urusan