Nenas atau baby nenas

Kita boleh makan nenas tak kawan2? Semasa hamil. Hihi#ingintahu

2 Các câu trả lời

Dari 1st trimester lagi saya makan baby nenas. Sedapp. Takde masalah pun nak makan asal berpada. Skrg dah 3rd trimester dah pun. Dr Imelda yg pakar gynae tu pun ada cakap dalam post dia nenas ni punyaaa la banyak khasiat. Boleh cuba baca post dia ☺️ https://www.facebook.com/679746658/posts/10158641133511659/?d=n

3y trước

thank you . saya pun makan.

better jgn , nenas dgn durian bahaya makan. ada stgah badan org kalau makan okay ,tapi ada yg tak okay juga even nenas tuh dimasak pun.

3y trước

thank you.