Hari Kucing Sedunia!

Hello kesayangan! Jika diberi peluang untuk bela kucing, kucing jenis mana yang anda mahukan? 🐈 Haih, semua comel-comel tau Min pun tak boleh nak pilih!😍 Kongsikan pilihan anda dengan kami dan pengguna lain pada ruangan komen di bawah, OK!

Hari Kucing Sedunia!
189 Các câu trả lời

Saya mmg ada 3 ekor kucing. 1 persian.. 1 mix persian + kampung, 1 lagi kucing kampung biasa.. dh 9 tahun.. hehehe.. kalau diberi pilihan tambah lagi, sy akan pilih kucing kampung

Sya tak suka bela kucing..tapi kalau ada kucing jiran dtg rumah,sya bagi makan juga..klu d suru pilih juga 1,sya pilih BRITISH SHORTHAIR😊

Persian dan British Shorthair Bestnya kalau dapat bela tapi tula masalahnya hidung cepat alah dengan bulu #TAPactiveusers #TAPSupermoms

Kalau dia dilahirkan jadi seekor kucing, saya bela je. Janji kucing. Tak kesah lah kucing ape pun.

nak semua kalau boleh,sebab mmg syg kucing😜tapi kalau satu je,saya pilih bilritish shorthair

Xnk mana2 pon min... Bela ank sdri pon xckup tgn... Inikan pulak nk bela ank kucing

Mainecoon ✅ Siamese ✅ British shorthair pulak. Harap ada rezeki lebih 🐾

British short hair female. Umur 8 bulan 🤗🤗 Nama diberi elizabeth🤣🤣

Saya suka kucing.. tapi memang tak bela kt umah.. kebetulan anak2 pon eczima..

Saya ada bele kucing Maincoon nama dia rio , umur dah hampir nk masuk 4tahun