kenapa asal bersin check mesti ade kesan darah coklat

Kesan darah coklat sedikit di vaginal bila bersin,batuk..risau kandungan #6weeks.Dah pergi hosp Dr bagi ubat Duphaston utk 2minggu..dah mkan 2hari,tapi ade sikit darah turun..Dr kata rahim lemah..??

2 Các câu trả lời

Makan sampai hbis ubat tu sis, sy 2 minggu jugak keluar coklat memg risau..tp skrg dah 10w dah ok xde keluar coklat dah..sis kene byk rehat jgn buat kerja sgt..hrp sis dipermudahkan

5y trước

Tq dear,Aamiin..i will

kurangkan bjln. kurangkn buat kje rumh. bedrest. tenangkn fikiran. tkt sbb overthinking lead to stress pendam.. bahaya tu.. sbr ya.. take care...

5y trước

welcome semoga dpemudahkan..☺