39w2d

Kerap sngat rasa ngilu kt bhagian bawah ni ..mcm nk keluar da tapi xde tanda sakit ..just sakit gitu2 je ..😢😢otw ke kl ..takot bersalin dlm kereta je ..

5 Các câu trả lời

Sama lah dgn saya sis😅 saya baru 37 week due 3/11 tapii dah rasa mcm bby kick kuat sgt kan😅 And siang nnti doc saya dah suruh bersalin paksa sebab uri anak saya dah matang sgt takut darah dari uri tuh tak support utk dia dkt dalam , sepanjang tempoh nak tgu due dia keluar. Terpaksa serah diri jgk hmm

4y trước

Tak pon sebab i terlajak tidur sis 🤣 biasa lah tidur dkt rumah sendiri katil bantal sendiri kan mmg tak igt hari esuk blh tidur lagi dah 🤣🤣

saya start rasa gtu dari 38w hingga 39w.. 39w 1d jam 2am terus sakit mengeras tiap 5minit, jam 4 keluar lendir + darah.. xsedar pecah ketuban sbb balik2 keluar masuk tandas nak kencing.. jam 5 pagi lbh ke hospital, tunggu swab test masuk bilik bersalin 6.20am, Alhamdulillah bersalin jam 6.55am..

4y trước

saya pun lagi 2 hari.. 39weeks tapi tak kluar tanda lgi.. harap dipermudahkn smua mcm sis.. 💖💖

saya 31w4d . asal saya berdiri, mula laa baby men² kat miss v tu. ngilu dia Ya Allah. sampai otak fikir macam². nak keluar ke macam mana ni. hahah. ngilu dia tu xleh bawak bincang. hahaha. padahal due saya bulan 12. tapi jenis saya memang x tepat sangat

saya pun gitu sis... da nak sminggu sakit perih ngilu.. seolah2 kpla dia da cucuk2 kat bwah mcm nak kuar.. pik bila skit x lm benti jgk... tnda2 pn blm turun lagi 😔 da 37w3d

Sy y baru 33 week ni pon dah mule ade rase nyilu2 pade bhgian miss v tu..hrp baby akn kepuar bile tibe wktunye