keputihan

Keputihan tiba2 je ada. Byk pulak tu bila dh masuk 37weeks ni. Normal ke?

2 Các câu trả lời

normal . tpi kalau kemaluan gatal . keputihn bau . warne pon mcm kuning atau ijau pastu bnyk pulak tu sebaik ny check tahap kuman dlm keputihn tu . doc akn bg ubt yg sesuai . sbb keputihn teruk pn bole jadi bhye pd janin . atau mse bby nk kelua nt ikot laluan bwh mommy .

5y trước

Oh. Ok tq sis

Normal.. Y x normal klau gatal n b'bau.. Sy skg dlm 38w..mmg ada keputihan.. Kdg wrna kuning kehijauan juga..cma ms V x gatal.. N x b'bau.. Jdi sy rsa.. Xda mslh juga.. 😅😅

5y trước

Okay sis. Terima kasih 😊