Keputihan atau tanda bersalin ?

Maaf gmbr kotor, sy dah 36w...tiba2 keluar mcm ni byk pulak tu...kalau keputihan normal ke warna mcm ni?... ##ingintahu #firstbaby #pleasehelp #firstmom

Keputihan atau tanda bersalin ?
13 Các câu trả lời

kalau hujung2 nak bersalin memang akan keluar banyak keputihan macam nie... sbb saya dulu pun masa pregnant dah hujung2 bnyak keluar keputihan macam nie.. bilaa tanye nurse diaa cakap normal sbb dah hujung2 trismister .. kalau ragu2 tanye nurse masa check up...

g cek kat klinik kata nk cek utk keputihan ada org ada keputihan yg berbahaya tpi tk gatal..ada yg gatal2..baik g cek utk pengesahan.klau tk okay doktor akn bg ubat

keputihan ni sma mcm sy misi cakap normal, dh msuk 5bulan pregy smpai lh 7bulan masih lg bnyk keputihan tp bnykkn mnum i kosng

ada gatal2 ? kalau ada gatal2, pegi klinik takut GBS. pegi kk akan ambik sample kalau detect gbs kena on antibiotik.

2y trước

haah sbb nk on antibiotik sebelum bersalin untuk elak anak kena gbs

sy 34w pn ada kerap kluar keputihan mcm ni, tapi sekali kluar tu xbnyk. mmg daily kena pkai pantyliner je skrg

saya pun selalu keluar macam ni terutama waktu pagi. doktor ambil sample calitan di miss v & memang positif gbs.

2y trước

Buat sample tu dia guna muncung itik ke ? Sakit tak ?

sy pun kluar keputihan color mcm ni utk kndungan 9weeks..Normal tak? #tlongjawab#firstbaby#firstmom

2y trước

Aahhhh sakit sikit jeeee huhu

keputihan.. kalau lendir dia nmpk mcm warna clear like glue.. ada yg campur darah..

Kalau tanda bersalin lendir + darah / air jernih mengalir (ketuban)

keputihan ni...klu tanda bersalin dia ada lendir campur darah