Saya Dah 20 Minggu. Tak Rasa Baby Gerak2 Lagi. N Tak Ada Selera Makan. Kalau Makan Pun Sesuap Dua Je.. Badah Letih. Penat.

Kencing kotor. Walaupun mimun air banyak. Ada apa2 cara tak nak settle isu ini

8 Các câu trả lời

G bli kt farmasi ubat serbuk Ural ... Sye pn 20 minggu .. Nk dkt smnggu kne .. Minum air barli pn xjdii ap ... N sye try ural 2 .. Alhmdllh ok dah .. Tp still kne mnum air banyak ..

biasa klu doc dpt detect ada kencing kotor doc akan bg ubat lawas n antibiotik klu perlu..nnt cuba tnya doc tgk.air kena mnum byk..jgn kurang dr 2 liter

sis cuma amik Supplement Mamariam in sha allah, alahan akan kurang.. dan bole makan balik

Kencing kotor refer doc ye sis. Dia akan bagi ubat. Bahaya kencing kotor untuk baby ni. 🥰

minum 100plus pun boleh,air kelapa dan air biasa . cuba makan sikit tp kerap. sian baby.

My gynae suggested ural, cuba tanya gynae sis. Coconut water pun boleh cuba.

Kalau sis xde selera mkn..try mkn porridge..jnji perut xkosg 😉

Minum air kelapa..selain tu refer doktor