Bangun merengek nangis

Kenape ye baby sye 3 bulan asl bgun tido je nangis...dh bg susu pun nangis

3 Các câu trả lời

Growth spurt maybe. You may refer to the link provided on what is growth spurt and what to do along the way https://www.whattoexpect.com/first-year/ask-heidi/baby-growth-spurts.aspx

Baby boy ke girl? Kot ada angin pasang mcm anak sy dulu, nangis je.. sbb angin pasang sakit tau..

2y trước

Kena berurut dgn bidan yg pandai urut utk angin pasang, klu tidak.. mungkin doc suruh operate, mcm anak kwn sy, doc ckp kena operate sbb angin pasang tu, tapi kwn sy masih usaha mencari tukang urut, klu lps urut tu dia ok, tak perlu operate dah.

samada growth spurt/kembung/pampers penuh/overtired.

2y trước

ouhhh..okey lepasni sye cek kembung plk..sbb dh tukar pampers dh mse dia bangun lepastu bg susu lepastu dia cabut sbb kenyang,kita sedawakanlah lepstu tiba2 menangis lagi...🥴