nak mintak pendapat..

kenapa yea saya sakit kat ari2...n belakng celah kangkang kekadang sakit n payudara kekadang sakit,pening kepala...masa 20 hari bulan saya period 2 hari je..n 23 sy cek upt tapi negetif,n sakg still rasa loya..sakit belakang,payudara sakit kekdang pting gatal,ari2 sakit...adakah sy prregy.

1 Trả lời

sy preggy simpton ni xde, tp kencing 20kali untuk waktu ptg shj, waktu ke mlm kurang kencing, yg lain tu simton xde beza ngn nk period, bila bab kencing ni kerap sgt, yg terus p klinik cek, n sah preggy, tp org x sama, sis tggu dlm 1-2minggu lagi ya, nnti dpt result