24 week

Kenapa ye tulang belakang saya kerap sakit.. Hari ni sampai berjalan pon rasa nak nangis?

2 Các câu trả lời

Baby semakin membesar memang akan rasa sengal2... Kadang menangis sebab terlampau X selesa.. Tapi in shaa Allah... Semoga dipermudahkan segala urusan awak ya.. Minta tolong hubby urut2 manja ya. Jangan letak Minyak panas, jangan urut kuat2.. 😉

Mungkin kurang minum air putih. Bnykkan minum air.. sy pn mcm tue bile checkup doc bgtahu sakit belkang kurng minum air putih n bnykan makan buahan.

5y trước

Tulang ada kenee mengena ngan air putih ea