Suami cepat klimaks

Kenapa ye suami saya cepat klimaks? Ade ke cara utk bg die tahan lame. Kdg sy blum dpt orgasm die dh klimaks. Mcm xsempurna perasaan sy bile x kesampaian.

30 Các câu trả lời

sama la sis laki sy pun... kita kena pandai main peranan untuk kita capai klimaks to jgk... sbb kita ada hak jgk bkn laki je

Normal ka kalau pregnant vagnina kering masa bersama. Dulu masa before pregnant air banyak ja, suami pun ada cakap.. Hmm

paling mudah tak nak cepat keluar petua laki saya 😂tukar tukar posisi jangan hanya 1posisi kalau 1posisi memang la

kena biar laki yang beraksi ni 😂 dah kalau perempuan tak tahan dah nak klimaks , on terus 😂

mungkin juga ada faktor lain y buat suami sis xthn lama,mcm letih sngt slps bkerja.

boleh try amalkan nie.. www.wasap.my/60179181078/seegak

1. fkr nak pancut 2.klu nak kluar berhenti seketika

kena suruh suami buat senaman kegel jugak sis....

guna super magic tissue

Normal sis