Nak tanya

Betul ke kalau bersama suami, isteri tak boleh mencapai klimaks sebab klimaks tu menjadi punca susah untuk lekat/pregnant ye?

10 Các câu trả lời

Sgt x btl la..xde kaitan.. isteri klimaks ke x sperm tetap masuk dlm cervix.. kcuali xde sperm msuk bru la xleh pregnant

haha ape ke karut ni.. boleh ditahan ke? pastu kalau yg anak ramai tu maksudnya dia tak pernah puas ke, kesian mat

Tak betul. Tapi takpa mgkin sis taktahu sbb tu sis tanya kan? Its okay to ask anything

soalan serious, adakah sis faham maksud klimaks dan apa kepentingan klimaks?

cikgu mane tu y bgtau🤭..xde kaitan langsung.

x.. asalkn sperm smpi kt ovum, bley je hamil..

Mengarut lah! Suami wajib puaskan isteri ya!

tak betul.

Tidak

tak