Susu tak keluar bila di PAM

Kenapa ye kalau sy pam susu sy tak keluar ? Selalu pam dapat 6oz . Tapi sejak seminggu ni bila sy pam susu sy susah keluar . Tp breast sy tak sakit & takde ketulan .. kenape ye jd mcm tu . Sy pam tu mcm tkde feel , selalu klau on pam dlm beberapa minit nanti mesti ldr susu laju je keluar . Tp sekarang susah betul . Btw sy ade susu , breast berat cume kalau pam je tak keluar .

6 Các câu trả lời

Sis Cuba urut dari tulang belikat, Tarik ke depan bawah ketiak ke breast. Puting tu cuci dgn air suam. Saya pun mcm sis jgk dlu. Bila urut Baru Dia nak kluar Balik. Mintak husband urutkan.

mengurut sis dan cuba jgan stress..bertenang je masa pam tu,mkn mknan seimbang pown bagus untuk meriahkan susu

check pump balik. mybe ada yg tak rapat atau kena servis balik. check semula valve pam awk

pam pernah tukar accessories tak? awak period ka?

Urut, makan makanan yg meriahkan susu

urut.