momy2 sya nak tanya...

Kenapa ye kadang2 perut saya rasa mcm kne tucuk jarum..tapi sakit manje2 je...baring ke duduk ke berdiri ke mesti rsa mcm kne tucuk jarum ...sakit dye setempat2 je...kadng2 sakit belah kiri perut ..kadng2 skit belah kanan perut ..x menentu.....ada yang momy2 tahu x apa penyebab nye....saya belom ada pengalaman ( anak pertama )

1 Trả lời

Nyilu ker? Normal jer tu. X sakit sgt kan? Bertabah jerla. Brp weeks dh?

5y trước

Oh nothings to worry mommy.. Hehe. Its normal. Enjoy ur pregnancy.. ☺️