ingin tahu

Kenapa ye bayi saya selalu kembung perot? Adakah disebabkan susu formula xsesuai?

2 Các câu trả lời

Susu pun ye. And tukar minyak angin jenama Anugerah. InsyaAllah berkesan. Ade jual kat kedai ubat jamu2 tu. Jgn langkah sbb dh dibaca ayat Quran. Sbelum sapu bace Bismillah dlu, and sapu ikut pusingan tawaf. Tulis guna jari kat perut anak kalimah Allah dan Nabi Muhammad. Niat moga anak xde kembung lagi. InsyaAllah doa ibu mustajab.

Aah susu fm nie bnyk cre lau xserasi..Slah satunya kmbung cirit munth dan smbelit