Tak sendawa

Kenapa ye anak saya baru two weeks , tapi taksendawaa . Sendawa pun dua tiga kali je selama dua mggu ni . Dah tepuk belakang lama pun tak jugak keluarnya . Nurse cakap sendawa or kentut . Kadang tepuk dia kentut or berak terus . Kadang takda pape . Tapi selalu kadang dalam sehari mesti ada skli terus muntah banyak . Bukan sikit sikit , kenapa eh ? Hm hm

2 Các câu trả lời

lepas baby mandi awak ambil masa lama sikit tuam baby, urut2 baby. every time nak tido lepas tukar pampers pun kalau boleh urut2 sikit. lepas menyusu pun makesure awak duduk kan dia n tepuk lebih lama sikit makesure bagi time susu turun

Cuba usap2 belakang baby sambil dudukkan dia sikit.