32weeks6days

Kenapa ya baby selalu mngeras sekarang, adakah ia tnda² nak dekat besalin

5 Các câu trả lời

Baby tgh melatih diri untk labour nanti...sya 33 week pon same, tgh hadap bnda same mcm sis...tpi xtau la knp bile ank sya mengeras akn trase dy mnekan2 kt lubang...sakit sgt, sya pon xpsti knp...ad jgak tnye2 kt sis2 yg berpengalaman dlam apps ni tpi xdk respon plak 😅 jdi sya anggap normal jela kot...

Normal kut....sy pon rsa bnda yg sama mngeras...kdg terasa mcm menolak² yg kita pnya...lendir jernih ad keluar tp xberbau...sy tnya misi jgk dia ckp klau mngeras berterusan kena p hospital

Sy pon rasa benda yg sama kerap sgt skrg ni rasa menyucuk dkt bhgian pelvis & bwh pusat...lendir putih jernih mcm putih telur pon hari2 keluar + baby kerap menendang area bwh rusuk

Yes sama. Saya pun 32weeks and dia mengeras jugak kdg2. Tapi takde lagi sampai rasa sakit di bahagian bawah, should be okay sebab kita dah dekat2 hujung2 ni

Normal tu sis...jikalau terlalu kerap dekat2 due da turun tndaa bole ke Hosp da tu.. klau mc mgeras biar kn dlu diaa tngah tolak2 masuk laluan tu...