Dkt bawah dagu putih²

Kenapa ya ank sy ada tompok2 putih dkt area dagu dngn tepi mata. Ada x ibu2 dkt luar sna bby ibu2 jdi mcm ni bby bru 6 bulan

Dkt bawah dagu putih²
3 Các câu trả lời

sama tapi ank sy dkt bhgian dada.. jgn risau dia akn hilang sndri.. cuma kalau dia panas tu cri je krim yg sesuai.. tkut ada ruam pns . kalau takde merah2 xpe nnti hlang sndri

Sama baby sy pun dkt area leher dh naik tp tompok kecik. Nurse ckp bkn panau . Baby nk salin kulit..

anak sy pun kena mcm ni. dia akan hilang sendiri sis. jgn risau

2mo trước

klau mcm tu okey laa risau la jgk sbb tetiba jaa dy naik mcm tu