Kenapa badan bayi saya waktu tidur badan nya lemas

Kenapa ya anak saya kalau lagi tidur badan nya lemas tapi anak saya tidak demam atau pun sakit, di saat tidur saja badan nya lemas

4 Các câu trả lời

bgi pendapat sy,brgantung pd aktiviti ank sebelum tdur.selalunya,bila ank sejenis yg sgt aktif dgn mcm2 aktiviti prmainan dia,masa dia tdur mesti akan nmpk sgt letih dan lemas tp bila bgun akan nmpk sgt brtenaga.

1y trước

ini umur anak saya baru 2 bulan kk

Anak saya pun cmtu.. dah 4bulan...mybe sbb dia aktif di siang hari

aktif time siang kot tu

Lemas macam mana tu awak?

1y trước

macam tak ada tulang, tapi masa tidur saja