Saya tiada pengalaman mengandung,boleh kongsikan pengalaman anda bersama saya? 🥺

Kenapa terkadang saya rasa tak selesa dibahagian miss v? Dan kerap rasa nak buang air kecil? Kadang ² ia rasa tidak selesa (rasa senak) dibahagian miss v 🥲 boleh ibu² kongsi pengalaman bersama saya?

1 Trả lời

awak pregnant ke? berapa week? kalau awak pregnant segala simptom yg awak rasa tu normal bagi kebanyakan ibu mengandung. jadi tak perlu risau ☺️

2y trước

ye, saya pregnant,bru 9 minggu... terima kasih atas info anda ❤️