minum air sewaktu pantang

Kenapa tak boleh minum air banyak masa pantang ?? . Dah lah haus sangat musim panas dengan susu anak lagi?

39 Các câu trả lời

minum air yg cukup...minum air masak lah booster plg utama nak bykkan susu badan & nak bg pulih peranakan & luka² kita...

Kenapa xboleh minum banyak air? Kite kena tau sebab & akibat sebelum amalkan sesuatu.. Nanti mudaratkan diri 😊

Org cakap minum air bnyak boleh buat urat Kita kembang..sya dulu minum juga air..tapi minum air halia Yang banyak..

5y trước

nanti sis bacalah entry2 dr imelda yg mengupas setiap satu2 mitos org dulu2..

Sy minum je, siap minum air ada ais lagi.. Berpantang musim panas mana mungkin nk catu2 air..mati kering kang

Blh saja minum air bnyk..org dulu2 saja yg pantang kurangkan air..klau kurang air mcm mana nk bnykan air susu

Boleh je sis,pertikaikan org tua ckp,lagi lagi musim panas ,ibu menyusu badan lagi,sangat digalakkan

Saye mnum je air byk mse pantang..sehari at least saye mnum sebotol air mineral yg botol besar tu..

Sy haus sy mnum je sis..Kang kurang air dlm bdn pulak...dh la nk myusu anak lg..ksian bby..

Minum je puan. Saya dulu pun berpantang time musim panas. Siap minum air sejuk lagi. Dahaga betul.

5y trước

betul..saya sempat lagi mnum air ada ais..tapi minum jgn memudaratkan lah..

Kalau saya minum je..sbb dulu anak ke 4 saya kurang air dlm badan..sampai kena masuk air..