SAD?

Kenapa semua banyak gold je xde yg platinum point banyak tapi tak boleh nak tebus so sad??

SAD?
7 Các câu trả lời

Hi, Kami akan memperbaharui ganjaran untuk Tahun 2020. Berkaitan dengan penebusan poin berdasarkan level, kami akan sedaya upaya menambah baik secara berkala. Harap bersabar dan mintak maaf akan kesulitan yang dialami.

5y trước

Yess thank you so much TheAsianParents I'm waiting😄

Sama laaa. Suami pun ada acc asianparent ni. Tapi kami dua takle tebus 😂 sbb dh platinum point huwaaaa

Saya baru tau... Kalau kita komen setiap post dpt point. Huhuhu

Sama la kita sist..😌

Kitaaa serupa.

Me too 😔

Same