sakit perut.

Kenapa selalu sakit perut ?ada kaa sebab saya selalu angkat barang berat dan kerap berjalan?

2 Các câu trả lời

Bhaya angkat brat masa preggy nie sist..lgi2 awal kndungan..tkut apa2 jdi sma baby..bgus sist refer hsptal..tkut brlaku kgguran...paling bgus byk brjalan masa msuk trimister ktiga spya senang brsalin nnti...jgn dlu bwt krja2 brat atau brjalan..

Kurangkan kerjja yg berat sis.. bahaya.. lebih baik rujuk pada pakar keadaan sis