26minggu...

Kenapa saya rasa mcm perut da besar sgt.. kaki pun da start bengkak.. nak solat normal pun dah xlarat.. kerap buang air kecil.. huhuu ni blom masuk 3rd trimester lagi.. ada kebarangkalian ke saya bersalin awal? #ingintahu #bantusharing

8 Các câu trả lời

Saya pun sama kaki sakit je mcm bengkak tu.. baru 27weeks mmg tk larat sgt nk berdiri lama pastu kerap buang air.. Saya brg baby pun tk beli lagi.. ni jwbnya kena beli awal la lepas pkp terus pegi beli.. Risau nnti tk larattt..

3y trước

tu laa kadang rasa xlarat bawak badan tapi gagahkan juga.. brg baby saya da beli sikit2 ni dah nk lockdown pulak maybe mintak husband cari yg mana kurang n tgok2 juga di shopee..

sy masa 11w dh pernah bengkak kaki. sbb bnyk berdiri and berjalan. tido kena tinggikan kaki. buh bantal. sy bersalin 38w5d.

Saya pon sama mcm sis ..26weeks kaki da Bengkak dan kerap Kencing ..sy tnya doc pasal kaki Bengkak ..doc cakap normal ..

Kaki sy tak pernah bengkak. Tp sakit2 tu ada satu bdn. Solat pn dduk. Sy bersalin 37w1d

sma sis sya 26minggu pun mcm itu...bengkak kaki dan kerap buang air kecil...

3y trước

aminn

tak pasti la biasa kuncul bengkak 3rd trimester tp apa2 jumpa doc la

3y trước

Tq sudi balas.. 8hb sy jumpe doc mmg sy akan tnya.. sekadar nk tau kot ada yg bpgalaman sbelum ni..

normal tu puan .. bnyakkan berehat letak bantal bawah kaki😊

3y trước

Baik. tq sis ♥️

tu nrml sis smpai la mse nk bslin nti sis alami sknk nie

3y trước

Ohh sis pun mcm tu ye? bukan apa sy risau bsalin awal xckup bulan je..