5 day more ...14 -5 due

kenapa rasa lambat betul baby nak keluar ya..tanda pun xda macam lendir darah ka or apa apa la..cuma sakit bawa perut jak la bila bangun dari baring normal la kan tu sbb baby dah turun... tpi apa apa tnda xda lagii kalo nak ckp sya x rajin bejalan ... always exsercise juga.. can ualls help me how..

1 Trả lời

first baby Kan sis... biasa anak sulong mmg lambat. depand pd org.. Saya anak sulong minggu 38 dah bersalin... x pe banyakkan berjalan jalan

5y trước

oke tq sis....😊