berat badan tak naik. ?

Kenapa kurang selera makan? Biasa dgr org ckp masuk 2nd trimester ni selera bertambah ni kurang. Nk ckp alahan, tkde dh kalau iktkn cuma bila mkn sampai ke tekak je takleh telan. Depends on selera. Hm. takut nurse marah sbb tak naik berat badan langsung dr awl kehamilan ??

20 Các câu trả lời

Berat badan saya x naik2 mula booking 5 minggu berat badan 66 sekarang dah 28 minggu berat badan 67

4y trước

Sama mcm sya la..mula2 buka 55.6kg skrg 29weeks 56.5kg ja..

Sy berat turun cek td... nurse ckp normal kdg xlalu mkn.. tp bln dpn kna up sekilo.. huhu

Sy msuk je 3ad trimester baru berat naik dari 38kg jadi..51kg...

Sma kita.. Berat hilang almost5kg.. Sy truk muntah. Lps mkn muntah

5y trước

Itu la. Berat sy plk kjp naik kjp turun pening nurse tgok haha

Saya setiap mggu naik sampai kena g check bp..sebulan 4kg

Biasa 3rd semester nanti baru dtg selera makan balik

samala, masuk trimester ke3 badan still tak naik

saya dh msuk 23w naik 1kg ja risau pla..

sy stiap bulan naik😅😅😅..

Takpe..jnj baby sihat

5y trước

Insyaallah i hope so. Hehe tq