Tak tahu..kenapa seluruh badan gatal2 tumbuh bintik macam kena gigit semut..ada sape tahu?

Kenapa ia jadi macam ni..selalu xjd macam ni..tp kali ni pregnant garu badan smpai melecet bedarh...😭😢

3 Các câu trả lời

Saya awal trismister mcm tu jugak,jadi try elak guna bahan kimia,elak guna sabun mandi yg berwangi apa-apa barang berwangi elakkan,saya cuci tangan,mandi apa semua guna baby punya brand😅klau masih gatal try cuci guna air ataupun boleh pergi farmasi beli krim tahan gatal dan tk gatal,sbb kulit pregnat kena lembabkan klau xnk gtal bekas

Thanks to pregnancy hormones😊 Nanti checkup inform doktor ya.

Normal saya pulak kat belakang cam jerawat