Salam mommy nak tanya,badan naik bintik mcm ni kenapa ya?

Ada mommy yg tahu tak kenapa badan naik bintik bintik macam ni,nampak comot😭

Salam mommy nak tanya,badan naik bintik mcm ni kenapa ya?
1 Trả lời

anak df ke fm? klu fm maybe alergik fm. klu df dia okay. tngk pada persekitaran rumah lagi² tmpt tidur baby. takut baby alergik habuk, or pakaian or sbun² cth sbun mndi ke, lotion ke. cuba ingt semula lps buat ape terus naik bintik² tu. mcm anak saya dia mmng klh panas then berpeluh so dia mmng kalah dgn peluh

10mo trước

ok mummy.. kdg² risau kan klu baby ade alahan ke ape ke kan. semoga baby awk cpt sihat ye mummy