Adakah mengandung ?

Kenapa hari ni opk peak lagi,line depan lagi terang dari line belakang..bacaan lagi tinggi mendadak hari ni..kemarin dh dapat positif.. sy tak biasa dapat mcm ni.. selalu opk positif sekali je sebulan.Adakah mengandung ?

Adakah mengandung ?
12 Các câu trả lời

Sy selalunya dapat +ve OPK 2 or 3 hri berturut2 setiap bulan

8mo trước

sis wawa sy rasa ramai dah komen dekat awak yg opk+ ve tak bermaksud upt +ve. sbb awk asyik argue opt +ve dekat2 period adakah pregnant. boleh baca pengalaman org but tak semsetinya berlaku pada semua wanita ya sbb tu ramai advice u dalam ni +ve opk x semestinya upt +ve. kena betul ka balik mindset kalau tak nnt u stress and kecewa

test upt kalau dah delay period