Opk positif

Opk ni positif ke? Sy tak biasa dpt terang mcm ni.sy last period 31/3 perut rasa cramp2 dan sakit pinggang

Opk positif
6 Các câu trả lời

Haaa yg ni baru betul positive.. teruskan check sehari skali kalau dah jumpa negative balik opk blh kira dpo1 dah

1y trước

ha simptom la tu.mild2 je...:)

Sis klau mcm ni pulak mcm mna ya positif ke atau kna check lain? Yg atas tu 2 hari lpas yg bawah sy bru test sekejap tadi

1y trước

Ya upt. Sy dah cek lpas seminggu alhamdulillah double line terang pulak tq si😊

terang2l dua2 tu. positive tu, InshaAllah. all the best

1y trước

Tdi pgi sy check negatif jdi hari ni dpo 1 ke ?

Tdi pgi sy check negatif jdi hari ni dpo 1 ke

1y trước

boleh tahu tak,dpo tu apa ye?

positif sis..selamat bd😁

1y trước

haah..

ni positif

1y trước

Komfem ke