Adakah mengandung ?

Kenapa hari ni opk peak lagi,line depan lagi terang dari line belakang..bacaan lagi tinggi mendadak hari ni..kemarin dh dapat positif.. sy tak biasa dapat mcm ni.. selalu opk positif sekali je sebulan.Adakah mengandung ?

Adakah mengandung ?
12 Các câu trả lời

kalau hbes period check opk positive tengah subur tu ,kalau macam saya ,dah check lepas period positif dalam 2hari Line terang lepas tu pudar ,kalau nak tau pregnant Ka DK ,2-3hri nak period try check opk kalau Line terang jugak ada tanda mengandung tu ,kalau Sy la

masa sy pregnant dlu , opk positif dan upt samar . masa tu shri sblm priod . awak bole test upt tau . beli yg dip n tell . accurate . semoga ada rezeki awak . kalau opk + , upt - . mungkin bru nk ovulasi .

8mo trước

Opk positif, line test lgi terang ke ? Opk awak dpt positif brpa hari ?Selalu sy dgar klau upt smar opk tak sama terang lagi

Mcm sy ttc n lepas period mmg test opk setiap hari…dua hri test opk naik dua line pekat tu tanda sy bd..tp bulan ni lebih 3 hari sampai smggu sy test pekat trus test upt Alhamdulillah double line ..

8mo trước

Yup btul

Saya opk first day positive dua line terang, pastu 2nd day pula peak line depan lagi gelap gelita. Normal je opk positive 1-4 hari. Nnt bila opk dah jadi negative baru la kira dpo1..

opk untuk check kesuburan, skrng ni terang sngt so sis tngah subur, semoga berjaya. Untuk check mngandung sis kne bli upt.

Kalau belum pernah dapat opk +ve maybe memang betul baru subur & normal je , kalau dah pernah , dah test upt ke sis?

OPK memang boleh jadi positif berhari2 berturut sis. benda normal. nanti hari yg dia negatif semula tu, tu hari ovulasi.

8mo trước

kalau dalam cycle tu tak pernah positif sebelum tu, maksudnya sis ovulasi lambat dari biasa. maybe skip satu cycle.

opk +ve tak bermakna pregnant ya. nak tahu pregnant test upt kenapa sis test opk? tak semua yg dapat +ve opk +ve upt.

8mo trước

Xpe sis .. nnt beli di farmasi upt buat test lg ye klau xpasti..

Sy prnh mcm ni test opk 3 hari pekat dua2 , then sy try upt pulak naik double line

8mo trước

Msa ni delay period ke ? Then awak start tak check opk waktu mna ?

Opk dua hri berturut2 normal.. sayapun mcm tu bulan ni

8mo trước

Lps 3 hri OPK negetif balik..