Polio

Kenapa baby saya sampai 7bln tidak pernah dapat polio ? Saya pertama jadi ibu, tapi banyak kawan dan saudara saya cakap polio dari bayi bersalin ,kad poliopun tdk pernah saya dapat smapai saat ini,kenapa pelayanan klinik kerajaan sangat mengecewakan,perlukan kita tanya dulu baru diaorang nurses tu bagi ? Bukan kah polio itu penting ,tapi kenapa diabaikan? Bantu jawab please 😭

1 Trả lời

kadang prlu tnya juga tu sist..sbb ada nurse ni pndai lupa jga tw..mcm sy..nurse lupa sy belum cucuk polio utk anak dos 1..lpas sy tnya bru dy ingt..nsip baik suntikan polio msih ada masa tu