Baby 31w

Kenapa baby bergetar dan mengigil dalam perut ye ? ? Rasa geli , rasa risau pun ada ?

14 Các câu trả lời

Ahahaha. Kan. Tau tak pa. Rasa geli je. Apa la dia buat tu. Rupanya dia sedu. Skrg bila dh besar ni, bila da sedu, mesti da pandai gerak2 kan badan dia. Tak selesa kot😅

Sama mcm baby sy. Kekadang vibrate kat dalam. Hehe. Bila usap baru benti. Mula2 ingat angin.

Haah la sis.. Sy pon ade rasa gitu.. Mcm menggigil kan.. Pelik jugak 😂

mngkin dia tgh sendawa sis..hehe..xpun pusing2 dlm prut..🥰

Kalau rasa mcm bergetar sekejap dekat perut tu tanda baby tengah berguling. Saya baca dekat artikel, pastu kalau rasa perut mcm berdenyut mcm nadi, konsisten & bahagian bawah tu tanda baby tengah sedu 🙊 so tu tanda baby sihat.. Saya waktu kandungan 30week selalu rasa mcm tu sampai naik risau tu bnyak bace artikel rasa lega hati 😌

2y trước

saya skrg 28 weeks kerap menggeletar baby saya fikir saya sorg je rasa cmni bila search terjumpa ramai yg ngadu bnda sama kat sini. kalau betul normal alhamdulillah. sbb ni second baby. first baby x rasa geletar tuu.. ni tendangan semua rasa dari 5 bulan.

Sedu ke tu comelnya 😍😍

Baby sedu..comel je...😄

Sama. Kdg2 bergetar.. Hehe

sy pon tgh rasa yg sama.

Bergetar? Ke sedu sis. Hihi

5y trước

Dia bergetar mcm mengigil dalam perut 😅 mcm kita mengigil .