Baby 9 bulan

Kenapa baby 9 bulan susah nak tidur bila malam ye? Ada siapa tahu? Sebelum ni dia elok je tidur pukul 10.30 kadang 11.30 tapi kali ni sejak sejak puasa dia tidur pukul 2.30 pagii. Nak kata siang dia banyak tidur, tak pun

4 Các câu trả lời

mungkin bayi awak sedang mengalami fasa mental leap utk perkembangan si manja, boleh google utk thu lebih lanjut tentang mental leaps pd bayi

kne check balik list nie 1) berapa kali tidur siang? 2) berapa lama tidur siang? 3) Last tido siang bgn pukul berapa? 4) wake window baby berapa jam?

Kalau saya, saya akan tambahkan aktiviti waktu siang dan pendekkan nap petang terakhir sebelum tidur malam.

boleh adjust ikut keperluan harian lifestyle kita