baby garu telinga

Kenapa baby 3 months suka tarik2 and garu telinga ea? Kadang2 sampi darah kalau kuku panjang..

9 Các câu trả lời

sy prnh trbce 1artikel tntg bby kerap mngaru telinga . tpi xingt sakit ap . klau bby kerap garu telinga baik jmp doc segera . d bimbg kn bby ad msala tpi kita xtau . klau doc check xd ap ap tu normal sis . mungkin tabiat .

2y trước

Ekzema eh sebab anak saya macam tu dia garu telinga kepala dengan mata pergi cek ada ekzema

Maybe sebab gigi nak keluar. Ada sangkut paut, dia rasa membantu ease the pain sebab tu baby tarik tarik telinga.

sama mcm ank saya. sampi da 2 tahun lebih da jd tabiat asyik mengaru. pantang kuku panjang je mst calar balar.

Anak saya tabiat ye da terbiasa 🤣mmg kene sentiasa tgk kn la kalau kuku panjang sila la cpt potong😊

Sy pn dlu ank pertama sampai jumpa dktr tp dktr ckp xda pa2 dy gatal rambut dy tu

Mungkin dalam telinga rasa “air pressure” mcm gatal

Baby saya pun sama..garu telinga sampai darah..tp apa yg saya fhm baby sy ni klu die garu telinga tu mknenye die mngantuk..

tkt ade bnda kt dlm tlnga nya kot..Cube tgk xpon rjuk doc k...

Baby sy pun mcm tu jgk