Anak susah nak tidur ,

Kenapa ank umur 7bulan susah nak tidur cuaca panas sekarang

2 Các câu trả lời

kalau cuaca panas,pakaikan anak baju yg sesuai. jangan pakai baju tebal². baju lubang² pun okey dah. kalau siang,bogelkan je,just pakai Pampers. kalau malam,pakai baju tdor yg lubang². astu tutup lampu. bagi bergelap. tak pun waktu siang sebelum tdor,mandikan anak dahulu. astu terus tdorkan dia. sebelum tu pastikan dia dah makan dan minum susu.

2y trước

terima kasih skg ini dia boleh tdo

pakaikan baju nipis bg selesa

2y trước

nipis pun dah pakai tetap panas skg ini musim panas kot alhamdulillah skg musim hujan