kerap sakit perut

Kenapa anak saya sakit perut dengan kerap dan setelah mengambil makan..

1 Trả lời

Bawa anak jumpa doktor. Takut ada masalah lain. Contoh usus ada bengkak @ jangkitan kuman. Doktor akan check perut & kalau diperlukan Doktor akan scan usus.

5y trước

T.kasih atas jwpn...sye sudah buat checkup beberapa kli termasuk GH...doc kte tiade ape2...hnye di bekalkn ubat lawas najis n buang angin....skrg sye cube ke klinik yg lain,skrg dlm pantauan sye sendiri...harap jngn ade yg crius😔😔