Sakit Ibu jari & pergelangan tangan.

Kena mommy's thumb syndrome ni dari trimester ketiga sampai skrng dah sebulan lebih bersalin, makin sakit. Ingat hilang lepas bersalin. Berapa lama ye nak sembuh? Risau sbb susah betul nk urus baby yg makin berat. Dah tny doktor kk, dr mcm x pernah dgr syndrome sakit tgn ni. Doktor suruh amik supplement calcium & B complex je dulu😥😑. #firstbaby #pleasehelp #advicepls #bantusharing #seriusnanya #ingintahu

Sakit Ibu jari & pergelangan tangan.
1 Trả lời

Mcm symptoms Dequavin Tenosynovitis sahaja sis. Sy kena. N juga kena Carpal Tunnel Syndrome.. Mmg sakit. Sis boleh ckp dgn doktor KK, boleh x refer sis kt physiotherapy. Kalau sis pergi sesi physiotherapy mmg akan byk membantu. Diorg akan ajar buat exercise dan pain management.