32week 5 hari berat baby 1.7

Kena ade berapa yaa saya punyk still 1.7 je masih okey ke

6 Các câu trả lời

Saya masa 32 weeks baby 1.7kg jgk, pastu scan lagi masa 34 weeks baby dah 2kg.. Dlm masa 2 minggu tu dia naik 300g.. ni lagi 2 minggu kena scan lagi. Rasa nya normal je tu sis asalkan baby and mommy sihat dan takde masalah

Doctor ckp pape tak? Rasanya ok je tu sebab dah almost 2kg. maybe bila dah 38w nanti berat boleh sampai 2.5. Saya 33w berat baby dah 2.7kg. lahir 36 week pun dah 3kg, kalau lama sikit mesti 3.5kg 🥹

Masih normal dan blh naikkan lagi berat baby. Macam saya ni 33w baby dah 2.85kg. Macam2 fikir2 .blh ke saya ni lahir normal?blh ke saya itu ini. Nervous sangat dah ni.

Saya 33w1d 1770g awak, cek dekat swasta and doc cakap normal lagi berat tu sebab nanti dah 35weeks mesti naik lagi banyak. Takpa, yang penting bila scan semua okay.

mcm sy 34w bby berat lebih 3minggu,kne repeat air gula kali ke3 n jumpa doktor pakar sbb bby besar n air ketuban banyak

4mo trước

Samalah. Berat baby 2.6kg tapi berat sy static. Harini asyik rasa mengeras je

No worries. By the time masuk 34weeks ke atas, baby catch up insyaAllah