Baby kecil

Assalamualaikum mommy²..sy dah 35weeks 4hari.. Scan bby kecik 1.7++ mommy² ada suggestion x utk tmbhkn berat baby?

8 Các câu trả lời

Sama juga sy dah 37 week baby hari tu check baru 2.1 masaya 36 minggu 3 hari, nanti 22/4mahu ke hospital, checkup semua okay cuma baby kecil sikit risaunya juga, sebab i tak dapat kuat makan

5mo trước

tq sis bg suggestion

sy pun baby kecik juga masa scan 35w (1.8kg).. lepastu sy baca petua ramai sarankan minum anmum cokelat.. saya consume 2minggu, then masa scan 37w..berat baby naik 2.6kg..alhamdulillah.

5mo trước

ni mmg kena try jg

Mnum susu anmum sis saya pon ank kecik dlu msa 34weeks 1.7kg now 36weeks dh 2.2kg alhamdulillah

5mo trước

Saya mnum yg biasa saja

makan telo sis sy makan 2 biji 1 hari tup2 baby naik 3.1kg

5mo trước

aah sis kadang sy buat telo 1/2 masak

dulu dr sarankan sye minum susu fresh milk

5mo trước

tq sis bg suggestion.. sy doktor suruh mnm susu full cream. sy mnm fernleaf full cream..

Makan telur rebus sis. Sehari 2 biji.

5mo trước

hari² ya sis mkn telur rebus ?

byk protein dlm makanan

6mo trước

kna mkn lbh sikit..sy pn 35w4d..berat bby 2.5kg

saya 36 minggu 2.80kg