sakit contraction hilang

keluar lendir darah dan bukaan dah 3cm, tapi sakit contraction makin lama makin hilang. mcm mana nak tau bukaan dah brapa sbb nurse taknak check kalau tak sakit😐 ada tips tak mcm mana nak buat

1 Trả lời

klau sis dlm wad blh byk bergerak n bt senaman atas katil.aritu sy stuck 5cm..doc xnak tlg bukakan jln so sy bt cara tu jelh bg nk cetus rasa sakit..alih2 boring sgt sy mintak tlg doc Suh bukakan jln 🤣.doc xnak tlg sbb masa tu bb prem..doc suh bukaan jln secara natural.tp dlm perbincngan dieorg skali pakar dieorg stuju tlg buka..lepas doc bukakan jln tu mmg x duduk diam sbb nk bg rasa contraction.. alhamdulillah lepas pd tu baru ada progress

2mo trước

main2 wak..klau rasa pun kdg mild gtu je pastu x rasa langsung.haa tulh y sy mintak doc tlg bukak sbb takut duk wad lama..dah masa tu ank y sorg tu 2 tahun kena tinggal