Lendir campur darah 37 weeks pregnancy

Keluar lendir campur darah jam 4 pagi, tapi tak ada sakit perut. Baby gerak ok. Perlu pergi hospital ke? Atau tunggu kalau2 ada false contraction dulu?.

Lendir campur darah 37 weeks pregnancy
24 Các câu trả lời

tanda2 bersalin sis. terus keklinik. ni sama mcm first bby sy dulu. xlama lps tu baru terasa contraction

2y trước

Masa rasa contraction tu terus sakit sangat2 ke.. Atau sakit manja2 je sis?

g hosptl trus..sma mcm anak first sya, xda sakit apa cuma trun darah.. tau² dah nak branak dah😅

Pergi hospital mummy. Yg ni bloody show. Salah satu tanda.

dah bersalin ke tu?😅 turun darah gitu mmg tak lama dh selalunya wlaupun takda sakit.

terus ke hospital puan.. takyah tggu contraction coz tu tanda nak bersalin..

Tu tanda bersalin sis ..bole trus pergi hospital ye

Sy pn mcm ni xda sakit apa2 tp terus pergi hospital dah buka 3cm..

klau kluar darah ke sakit ke apa ii boleh trus g hospital...

Semoga sye pun mudah urusan bersalin jugak amiin

Terus pergi ke hospital. Itu salah satu tanda