Assalamualaikum nk tanya sepanjang mengandung sy ada keluar dara lindir bercampur normal ke

Keluar dara bercampur lindir skg dah 9minggu

3 Các câu trả lời

Keluar darah x normal. boleh terus ke hospital untuk periksa. saya dah hari ke 11 keluar darah. seminggu lepas dah cek baby mmg tiada perkembangan. nampak kandung sj 2minggu jarak scan. Harini, perut cramp mcm kontraksi, ketulan darah besar turun. brp jam ni dah 2kali tukar pad huhu...

Sila ke klinik sis. Nanti Dr bagi ubat hormon kuatkan rahim. Saya dah makan ubat tu dari minggu 8. Bleeding dalam 3 minggu. Sekarang dah ok.

Keluar darah semasa hamil tak normal dan perlukan pemeriksaan oleh doktor . Segera ke PAC Hospital.