keguguran usia 7 minggu

keguguran usia 7 minggu masuk ke 8 minggu. sedih banget rasanya. bunda ada yg sama kah seperti saya ? keguguran tanpa kuret dan berapa hari kah pendarahan?

3 Các câu trả lời

Klu aku dulu gk kuret bun,,krn sama sami gk boleh , jd cm minum jmu tradisional sama mnt resep obt dr dokter,,klu dr pndrahn ny dlu aku lmyn lma hmpir 1 blnan tp blm jtuh jaringan yg di dlm, pndrahn 3 mingguan br kluar n selesai,,, Alhmdulillah 6 bln kmdian Hml lg dn sekrang usia khmln ku 27wekk,,,

5y trước

Klu sdh bersih ya enggk lh bun,, sdh normal lg seperti biasa,,

saya sedang ngalamin bun... tpi saya ga tau apa benar itukeguguran atau tidk sya tidak mengerti😭

Gara2ny knp ith bun? Boleh sharing?

5y trước

Kerja tapi kerja nya ga terlalu capek..ya mungkin belum rezeki. Hati hati bun dijaga kandungan nya jangan makan yg aneh aneh dan menimbulkan panas dan jangan hb dulu ya